Sanal Sınıf Çözümleri

Sizlerde uçsuz bucaksız bu digital ortamda yeriniz almak, sanal ortamda ders vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İnternet üzerinden nasıl verilebilir? sorusunun cevabı üzerinden detaylı bilgiler paylaşacağız.

Geçtiğimiz 2 yıllık süreçte geleneksel olarak yürütülen eğitim-öğretim ortamları yerini sanal sınıflara bırakmıştır. Devletler bireylerin yan yana gelmesini, sokağa çıkmasını yasakladığı günleri geride bıraksak da salgın etkisi halen sürdürmektedir. Bu süreçte eğitim-öğretimin aksamaması için canlı derslerin yapıldığı, materyallerin paylaşılabildiği sanal sınıflar ideal ders ortamı haline gelmiştir. Bu bağlamda, zeymus.com üzerinden özel ders veya toplu dersleriniz için sanal sınıf talep edebilirsiniz. Sanal sınıflar istediğiniz sürede öğrencilerinizle ders yapmanızı sağlar. Ders materyalinizi paylaşarak ve üzerinden yazıp çizerek sesli ve görüntülü anlatım yapabilirsiniz.

Sanal Ders Verme Ortamına mı İhtyacınız Var?

2019 Aralık ayında ilk haberleri duyurulan salgın sürecinde dünyadaki tüm insanlar zor zamanlar geçirmiştir. Günler hatta aylar süren sokağa çıkma yasağı ve insanların bir araya gelmekten çekindiği süreçte eğitim-öğretim faaliyetleri ciddi aksamalara maruz kalmıştır. Geleneksel sınıf ortamında yürütülen eğitim-öğretim aktivitelerine benzer etkinlikler sanal ortama taşınmaya başlanmıştır. Öğreten ve öğrenen grup öğrenme etkinliklerini internete bağlı bir cihaz (masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, tablet veya telefon) sayesinde yürütmüştür.

Salgın sürecinde uzaktan eğitin araç-gereçlerinin ve etkileşimli ders materyallerinin ne kadar gerekli ve etkili olduğu daha iyi anlaşılmıştır. Zeymus Teknoloji kurucusu Dr. Hakan KÖR 2010 yılından bu yana bu alanda bir çok akademik çalışma yayınlamış ve bu tür uzaktan eğitim sistemlerinin kurulum ve çalıştırılması konusunda tecrübeye sahiptir. Özellikle sanak sınıf kurulum ve kullanım ihtiyacı olan bireysel veya kurumsal girişimlere Zeymus Teknoloji firması olarak çözüm sunmaktan mutluluk duyarız.

Sanal Sınıfın Katkıları

Özet
  • Sınıf yönetimini sağlamak.
  • Öğrencileri ödevlendirmek.
  • Ödevleri kontrol etmek ve takip etmek.
  • Etkinlikler göndermek.
  • Denemeler yapmak yada sınavlar yapmak.
  • Canlı dersler yapmak.